Informatie over boekingen

Gospelkoor Deliverance treedt regelmatig op tijdens festivals, huwelijksceremonies, bruiloften, bedrijfsfeesten en in kerken. Deliverance biedt kwaliteit en maakt door haar enthousiaste performance van elke gelegenheid een bijzondere ervaring. Onder professionele begeleiding en met semi-professionele solisten en muzikanten verzorgt Deliverance een spetterend optreden naar uw wens. Met meer dan 15 jaar aan ervaring, staan we garant voor een betrouwbare en professionele samenwerking.

Geeft u een feest, wilt u muziek op uw bruiloft, of wilt u een flash mob op uw bedrijfsfeest? Er is veel mogelijk. In volle bezetting komt Deliverance met 25 tot 40 zangeressen. Op uw verzoek kunnen wij tevens een percussionist/drummer en een bassist inhuren die de muzikale begeleiding op een nog hoger plan brengen.

Deliverance is een vereniging zonder winstoogmerk, maar we vragen voor een optreden wel een onkostenvergoeding. De onkostenvergoeding is afhankelijk van de aard en duur van het optreden, de reiskosten en eventuele aanvullende opties zoals extra musici of het arrangeren en instuderen van een verzoeknummer. Wij kunnen ons eigen geluidsversterking verzorgen en worden op al onze optredens begeleid door professionele muzikanten.

 

Foto’s door Ewald Dijkstra

Heeft u interesse in een optreden van Deliverance, of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op via onderstaand contactformulier.