Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Jaarconcert “Our Voice, Our Freedom”

Het Keerpunt A.J. Ernststraat 302-304, Amsterdam

Ons jaarconcert staat dit jaar in het teken van het Jaar van de Vrouw en 75 jaar Bevrijding van Nederland: "Our Voice, Our Freedom.

Jaarconcert “Shout it out!”

Het Keerpunt A.J. Ernststraat 302-304, Amsterdam

We zijn trots dat we weer mogen optreden! We hebben maanden hard geoefend en na een try-out in de Eltetho kerk, gaan we nu voor ons eerste jaarconcert in tijden. Kaartje is incl. drankje in de pauze.

€15,00

Evenement ‘Kerk naar buiten’

recreatiegebied Hemmeland Hemmeland 1, Monnickendam, Nederland

De jaarlijkse openluchtdienst van de protestantse gemeente Monnickendam op recreatiegebied Hemmeland. Medewerking wordt verleend door Gospelkoor Deliverance, die hun eigen repertoire zingt.

Gratis

Kerstconcert 2022

Elthetokerk Javastraat 118A, Amsterdam

Toegang is gratis
Collecte voor de voedselbank
Consumpties contant betalen

Openlucht Pinksterdienst Kaageiland

Stal op de Kaag Julianalaan13a, Kaag, Nederland

Tijdens een Openlucht Pinksterviering op Kaageiland, georganiseerd door  PKN-gemeente en de RK-parochie van Buitenkaag, zal Deliverance een muzikale bijdrage leveren.

Jaarconcert: Coming to our house

De Nieuwe KHL Nieuwe Oostelijke Handelskade 44, Amsterdam

Deliverance zingt American Black Gospel met invloeden van soul en R&B. Onder leiding van dirigent Erwin Young en pianist Rick Piepers en band zingen zo'n 30 zangeressen soulful, sprankelend en swingend. Je wordt uitgedaagd om mee te zingen en mee te swingen. ‘Come into our house’ en laat je meevoeren op de ritmische klanken van […]

€15

Projectkoor Krijg de spirit (inschrijving is gesloten)

Elthetokerk Javastraat 118A, Amsterdam

Wegens daverend succes is de inschrijving helaas gesloten, omdat het maximum aantal deelnemers is bereikt. Op 8 juni vormen we in de Elthetokerk het projectkoor Krijg de spirit! De dag gaat er ongeveer zo uitzien: de dag duurt van 10.00 tot 17.00 uur iedereen die wil komen ervaren hoe het is om gospel te zingen […]

€2,50
Translate »