Boek ons voor een optreden

Deliverance is een graag geziene act op openbare festivals en feesten. Ook zijn we regelmatig te gast bij plechtigheden en kerkdiensten, kerstvieringen, bedrijfsborrels en huwelijken.
Met onze ruime ervaring staan we garant voor een betrouwbare en professionele samenwerking.

Zoekt u een geschikte muzikale omlijsting of wilt u een verrassingsoptreden? Er is veel mogelijk. In volle bezetting komt Deliverance met 40 zangeressen, maar een kleinere bezetting vanaf 15 zangeressen is ook mogelijk.

Voor uw gelegenheid gaan we graag met u in gesprek over de gewenste sfeer en het programma. Graag begeleiden we u in het maken van keuzes uit ons repertoire, onze solisten en de muzikanten die we meenemen.

De originele arrangementen die het koor zelf maakt zorgen voor een eigen interpretatie van de muziekstijl. Verschillende solisten weten een breed publiek te betrekken.

Verzoeknummers zijn altijd bespreekbaar omdat we het doel hebben om ieder optreden samen met onze opdrachtgevers tot een succes te maken.

Wilt u hierover meer weten, dan kunt u het contactformulier invullen en dan zal een lid van onze optreedcommissie contact met u opnemen.

Translate »